Πώς να κερδίσετε δωρεάν κρυπτονομίσματα

Με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια και προσβασιμότητα στο διαδίκτυο, η χρήση αποκεντρωμένων κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι ένας τρόπος καταπολέμησης των ολοκληρωτικών και διεφθαρμένων κυβερνήσεων και των ψηφιακών νομισμάτων των Κεντρικών Τραπεζών (CBDCs), με τα οποία στοχεύουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Δεδομένου ότι η τιμή των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθής, δεν μπορώ να σας προτείνω να επενδύσετε ή να μην επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Αυτό είναι κάτι που εσείς πρέπει να εξετάσετε και να αποφασίσετε σχετικά. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι καλή ιδέα για όλους να κερδίσουν μερικά δωρεάν κρυπτονομίσματα. Ας εξετάσουμε μερικούς τρόπους:

1.Ecency και Steemit

Εάν είστε καλοί στο γράψιμο ή μπορείτε να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες και θέλετε να υποστηρίξετε την ελευθερία του λόγου, θα πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσετε. Εγγραφείτε στο Ecency και στο Steemit και μετά στείλτε μου ένα μήνυμα σε οποιοδήποτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου , ώστε να συνεργαστούμε και να κερδίσουμε μαζί.

2.Read.cash and noise.cash

Το Read.cash είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να κερδίσετε κρυπτονομίσματα γράφοντας χρήσιμα πράγματα. Επιβραβεύεστε από άλλους χρήστες καθώς και από ένα bot! Το Noise.cash είναι μια παρόμοια πλατφόρμα που εστιάζει σε σύντομα σχόλια όπως το twitter. Και στις δύο πλατφόρμες μπορείτε να κερδίσετε bitcoincash. Εγγραφείτε στο read.cash και στο noise.cash και μετά στείλτε μου ένα μήνυμα σε οποιοδήποτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου , ώστε να συνεργαστούμε και να κερδίσουμε μαζί.

3.Publish0x

Σε αυτόν τον ιστότοπο, εκτός από το να κερδίζετε κρυπτονομίσματα γράφοντας άρθρα και δημοσιεύοντας όμορφες φωτογραφίες, μπορείτε επίσης να τα κερδίσετε απλά διαβάζοντας άρθρα ή προσποιούμενοι ότι διαβάζετε άρθρα! Αν και τα ποσά που μπορείτε να κερδίσετε είναι αρκετά μικρά, ανταμείβεστε σε ethereum και ampleforth και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Εγγραφείτε εδώ και μετά στείλτε μου ένα μήνυμα σε οποιοδήποτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου , ώστε να συνεργαστούμε και να κερδίσουμε μαζί.

4.Binance

Η Binance είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων. Έχει ένα πρόγραμμα εκμάθησης και κέρδους( learn and earn), όπου μπορείτε εύκολα να κερδίσετε δωρεάν κρυπτονομίσματα. Εγγραφείτε στη Binance εδώ.

5. Freecash.com

Το Freecash.com συνεργάζεται με διαφημίσεις και εταιρείες έρευνας που δίνουν κίνητρα για την εκτέλεση ορισμένων εργασιών. Όταν ολοκληρώσετε αυτές τις εργασίες, οι τσέπες σας γεμίζουν με δωρεάν κρυπτονομίσματα! Εγγραφείτε στο freecash.com εδώ.

6.Odysee

Υποστηρίξτε την ελευθερία του λόγου και κερδίστε κρυπτονομίσματα ταυτόχρονα σε αυτήν την καταπληκτική πλατφόρμα βίντεο που βασίζεται σε blockchain. Εγγραφείτε εδώ.

7. Presearch

Η Presearch είναι μια αποκεντρωμένη μηχανή αναζήτησης που στοχεύει να προσφέρει αμερόληπτα αποτελέσματα. Επίσης, αποζημιώνει τους χρήστες με το νόμισμά της κάθε φορά που το χρησιμοποιούν. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε ευχαριστημένοι, όταν το χρησιμοποιείτε μόνο και μόνο επειδή δεν χρησιμοποιείτε την προκατειλημμένη μηχανή αναζήτησης google! Το να κερδίζετε κρυπτονομίσματα είναι απλώς ένα συν. Εγγραφείτε εδώ.

8.Pi Network

Κερδίστε κρυπτονομίσματα σε αυτήν την εφαρμογή πατώντας απλώς ένα κουμπί. Προς το παρόν, το pi δεν έχει εισαχθεί σε κανένα ανταλλακτήριο από όσο γνωρίζω. Κατά συνέπεια, θα επενδύετε στο μέλλον. Εγγραφείτε εδώ.

9. Παίξτε Παιχνίδια

Για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει να παίζω παιχνίδια, αλλά αν απολαμβάνετε αυτή τη δραστηριότητα που και που, τότε είναι καλύτερα να κερδίζετε κρυπτονομίσματα ταυτόχρονα. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ήδη αυτήν την επιλογή και κερδίζουν ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό. Το Mars4 φαίνεται ενδιαφέρον παιχνίδι και θα πρέπει να το δοκιμάσετε, αν είστε gamer. Ένα άλλο παιχνίδι, το οποίο ίσως αξίζει την προσοχή σου είναι το Rollercoin. Πρόκειται για έναν εξομοιωτή εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να κερδίζει bitcoin, ethereum, το δικό του νόμισμα, καθώς και άλλα κρυπτονομίσματα.

10. Παίξτε σκάκι.

Αν και το σκάκι είναι επίσης ένα παιχνίδι, αξίζει ιδιαίτερης μνείας εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει αρχαία προέλευση και του ότι απαιτεί τη δημιουργική χρήση του εγκεφάλου μας. Το Immortal Game είναι καλοφτιαγμένο και επιτρέπει στο χρήστη να κερδίζει ethereum, NFTs και το δικό του νόμισμα, το checkmate, ενώ ταυτόχρονα αυτός αντιμάχεται παίχτες διαφορετικών ικανοτήτων, ηλικίας και εθνικότητας.

Πώς να ανταλλάξετε τα δωρεάν κρυπτονομίσματα με fiat νομίσματα

Ακολουθήσατε τη συμβουλή μου, έχετε κερδίσει μερικά δωρεάν κρυπτονομίσματα και τώρα αναρωτιέστε τι να τα κάνετε. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να τα μετατρέψουν σε νομίσματα fiat, για παράδειγμα USD, ΕΥΡΩ κ.λπ. Είναι προφανές ότι θα χρειαστείτε κάποιο ανταλλακτήριο για αυτόν τον λόγο. Υπάρχουν πολλά ανταλλακτήρια, για να διαλέξετε. Συνιστώ να χρησιμοποιήσετε τα ανταλλακτήρια Binance και Kucoin .

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό το άρθρο περιέχει affiliate links.

Follow on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.