Τι θα κάνω, αν απολέσω την εργασία μου

Η επέλαση του ολοκληρωτισμού, την οποία επιτρέπει η αβελτηρία του αλλοτριωμένου ανθρώπου των σύγχρονων κοινωνιών έχει ως αποτέλεσμα την ποικιλότροπη δίωξη παγκοσμίως, όσων ανθρώπων, διαθέτοντων ακόμα κάποια αξιοπρέπεια, αγωνίζονται για την ελευθερία και τα φρονήματά τους. Στην Ελλάδα η τάση αυτή εφαρμόστηκε από τους εκφραστές μιας ολοκληρωτικής νοοτροπίας, με την σύμπραξη και της ανεπαρκούς δικαστικής εξουσίας, και την ανοχή, πολλές φορές ακόμα και με την υποστήριξη των σύγχρονων κουκουλοφόρων, ευνουχισμένων ανδράποδων και νοητικά δούλων συμπολιτών μας. Τόσο οι τεθέντες σε αναστολή υγειονομικοί όσο και πολλοί εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα υπέστησαν τις συνέπειες, της εφόδου της Νέας Τάξης υπό τον μανδύα μιας υγειονομικής κατάστασης ανάγκης. Aυτή η επίθεση στους ελεύθερους ανθρώπους αυτή θα συνεχιστεί με διάφορες προφάσεις και  άρα ο καθένας θα πρέπει να αποφασίσει πως θα δράσει, όταν ο ίδιος αποτελέσει τον στόχο των μηχανορραφιών με οποιαδήποτε πρόφαση.

Προσωπικά, αν απολέσω την εργασία μου για οποιοδήποτε λόγο, δε θα ζητήσω να με πάρουν πίσω. Τι πραγματικά νόημα θα είχε το αν κάποιος θα έχει εργασία ή όχι , αν τελικά επιβληθεί ένα παρόμοιο με το κινέζικο μοντέλο, σύστημα πόντων και τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών (CBDCs); Αντίθετα, θα χρησιμοποιήσω τον χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνω εκεί, για να συντρίψω το ολοκληρωτικό σύστημα που μας καταδυναστεύει. Η μόνιμη επωδός κάθε αφυπνισμένου ανθρώπου θα πρέπει να είναι το «ή αυτοί ή εμείς». Υπό αυτό το πρίσμα επιβάλλεται να εξεταστεί και το τι ακριβώς πρεσβεύουν τα κόμματα και τα κινήματα που ισχυρίζονται ότι αντιτίθενται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ποια από αυτά έχουν πραγματικό στόχο την ανατροπή του άρρωστου συστήματος και την τιμωρία των ενόχων.  Η απάντηση του ερωτήματος αυτού είναι απαραίτητη, προκειμένου ο κάθε άνθρωπος να αποφασίσει τις επόμενες ενέργειές του και να πάψει να είναι έρμαιο των τόσων βλαπτικών για την ουσιαστική δράση προκαταλήψεων, συμφερόντων και φαντασιώσεων, όπως οι φωτεινές δυνάμεις, οι Q, τα διαστημόπλοια και άλλα φληναφήματα.

Follow on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.