Φωτεινοδυναμίτες: Η γιορτή της νίκης

Έκτακτο: Πρώτο κόμμα οι Φωτεινοδυναμίτες!

Σχηματίστηκε ήδη κυβέρνηση!

Πρωθυπουργός: Ο Ελ

Υπουργός Εξωτερικών: Η οντότητα της Πέμπτης διάστασης με έδρα τον Νιμπίρου

Υπουργός Παιδείας: Η παλαβιάρα μάγισσα με τα μπλε μαλλιά

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ο αρχηγός των Q, ο οποίος ετοιμάζεται να ελευθερώσει 10000000000 παιδιά σε μάχες που διεξάγονται στο εσωτερικό της γης.

Υπουργός Δημόσιας Τάξης: Ο Μέγας Ακυρωτής των εκλογών

Υπουργός Δικαιοσύνης: Ο λογιστής της ανώνυμης εταιρείας “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”

Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Ο ξερόλας όλοι ίδιοι είναι

Υπουργός Ισότητας των Φύλων: Η αδελφή της μάγισσας με τα μπλε μαλλιά, αυτή με τα πράσινα μαλλιά

Υπουργός Ενέργειας: Ο Μέγας Συσσωρευτής Θετικής Ενέργειας

Ξεκινούν οι πανηγυρισμοί για τη νίκη. Ήδη διακρίνονται πολύχρωμες ομάδες ανθρώπων και προφανώς όχι μόνο ανθρώπων, διότι άλλωστε ο παιχνίδι παίζεται αλλού. Όλοι το γνωρίζουν αυτό.

Η ζεστασιά που εκπέμπεται από τις καμένες κάλπες από τους απέχοντες ακυρωτές των εκλογών  ανεβάζει τη θερμοκρασία. Οι χαρτορίχτρες και οι καφετζούδες αγκαλιασμένες δοξάζουν τη μεγάλη νίκη πάνω σε ώμους γιγάντων, ενώ τα πρασινομπλέ μαλλιά τους μπλέκονται και δημιουργούν ένα υπέροχο στη θέαση σύνολο.

Η σκιά του διαστημοπλοίου των Ελ καλύπτει τα φθαρμένα πρόσωπα των συναισθηματικών μεσηλίκων, πασχουσών από δυσκοιλιότητα, που πάντοτε κάτι αισθάνονται, κάτι που δε μπορούν ακριβώς να εξηγήσουν και που πάντοτε τους οδηγεί στην αδράνεια αλλά όχι σε οποιαδήποτε αδράνεια, αλλά στην αδράνεια με θετική σκέψη και βαθιά πεποίθηση της γνώσης των μυστικών του σύμπαντος. Άνθρωποι με χιτώνες κουβαλούν στους ώμους τους αμφορείς που μέσα τους βρίσκονται επιμελώς τοποθετημένα 600 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώνονται με τους ισοπεδωτικούς ξερόλες του ‘’ όλοι ίδιοι είναι’’ και συμμετέχουν στη χαρμόσυνη γιορτή. Κι ενώ ο Νιμπίρου ίσα που αχνοφαίνεται στον ορίζοντα ακούγονται εκατομμύρια και ίσως και δισεκατομμύρια χαρούμενες φωνές παιδιών που έσωσε ο στρατός σε συνεργασία με τους Q από τεράστιες φυλακές στο εσωτερικό της γης. Λογιστές χορεύοντας προβαίνουν σε γρήγορη εκκαθάριση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ» αποδίδοντας δικαιοσύνη, ενώ εξέχοντα πολιτικά στελέχη φυλακίζονται σε κρουαζερόπλοια και αντικαθίστανται  με κλώνους. Και αφού έχει πέσει το ρεύμα και ακούγεται πανταχόθεν η επωδός trust the plan, διακρίνονται φωτεινές οντότητες να μπαινοβγαίνουν στη δική μας διάσταση από άλλες διαστάσεις, ιδιαίτερα από την πέμπτη ή την έβδομη ή μήπως ήταν η εικοστή και η έκτη, χαμογελούν εκστατικά σε μάγισσες της εδώ πλευράς – λέμε τώρα- πριν χαθούν πάλι ξαφνικά μέσα σε ολόλαμπρες πύλες. Οι “τίποτα δεν γίνεται” και οι “τι θα μας κάνουν από Σεπτέμβριο” παρακολουθώντας με κιάλια μια παράλληλη, μακρινή, μα ταυτόχρονα τόσο αηδιαστικά οικεία, γιορτή των κομματόσκυλων και ηλιθίων, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι το μέλλον τους είναι αυτό ακριβώς που τους αξίζει.

Πραγματικά τίποτα δε φαίνεται ικανό να ανακόψει τον ενθουσιασμό για τον υπέρλαμπρο θρίαμβο που επιτεύχθηκε.

Τα καταφέραμε φωτεινές μου ψυχές!

Σημειώσεις:

1)Δεν απορρίπτω το μεταφυσικό. Απορρίπτω τα σούργελα που ενώ είναι προφανές ότι έχουν ποικίλα προβλήματα και χρειάζονται βοήθεια, θεωρούν  ότι είναι «αφυπνισμένοι», όπως συνηθίζουν να λένε για τους ίδιους και τους όμοιους τους . Για παράδειγμα, είναι τελείως διαφορετικό να λέει κάποιος ότι αφού η πραγματικότητά μας προσδιορίζεται από τις αισθήσεις μας, αν είχαμε διαφορετικά αισθητήρια όργανα, θα αντιλαμβανόμασταν μια άλλη πραγματικότητα, από το να ισχυρίζεται ότι γνωρίζει αυτή την άλλη πραγματικότητα παραθέτοντας λεπτομέρειες και μάλιστα αυτό να τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν απαιτείται πολιτική δράση για να επέλθει αλλαγή στη ζωή μας, διότι δήθεν «το παιχνίδι παίζεται αλλού».

2) Αφυπνισμένος δεν μπορεί να είναι κάποιος που μπουρδολογεί ακατάπαυστα καταλήγοντας ότι δεν κάνει τίποτα, διότι δήθεν δε θέλει να δώσει δύναμη στο σύστημα. Γενικότερα, ο αφυπνισμένος σε όλες τις παραδόσεις διαθέτει κάποια χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ξεχωριστό. Παραδείγματος χάριν, στη χριστιανική παράδοση αφυπνισμένος είναι κάποιος άγιος, όπως ό Άγιος Παϊσιος. Στην αρχαιοελληνική παράδοση ο Χαραλαμπίδης εξηγεί πολλά και με υπέροχο τρόπο σε αυτό το βίντεο. Παρακολουθήστε το, κάντε τις αναγκαίες συγκρίσεις του περιγραφόμενου εκεί προσώπου με τους εαυτούς σας και καταλήξτε στα προσήκοντα συμπεράσματα. Αφυπνισμένη δεν μπορεί να είναι η κάθε ανόητη με φθαρμένη μούρη που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τη δυσκοιλιότητά της. Ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε αυτό!

3) Μήπως όμως όλοι αυτοί οι βαρεμένοι, αυτοαποκαλούμενοι αφυπνισμένοι, είναι στο δρόμο προς την αφύπνισή τους, έστω κι αν δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ανώτατο επίπεδο; Η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη: Ως θύματα της προπαγάνδας των μυστικών υπηρεσιών και των New Age ιδεολογημάτων ποικίλων αποχρώσεων, όχι μόνο δεν είναι σε δρόμο αφύπνισης αλλά η σιγουριά του ηλίθιου, με την οποία αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα, τους τοποθετεί σε κατώτερο πνευματικό επίπεδο από τον μέσο αδαή άνθρωπο. Η υπογράμμιση της διαπίστωσης αυτής δεν συγχωρείται από τους βαρεμένους αλλά αδιαφορώ.

4) Προτεραιότητα του κάθε εχέφρονος ανθρώπου δεν μπορεί παρά να είναι η απομόνωση των βαρεμένων. Ας το κάνουμε όλοι μας άμεσα ως μια χάρη προς τον εαυτό μας και την πραγματική μας εξέλιξη.

Follow on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for brightexplorer is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.