Τρόποι ενίσχυσης του οργανισμού μετά από ενδεχόμενη δηλητηρίαση με πειραματικά σκευάσματα

Ο σύγχρονος άνθρωπος βάλλεται παντοχόθεν από πληθώρα απειλών της υγείας του και τα αποτελέσματα γίνονται εύκολα έκδηλα. Γι αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να εξεταστούν τρόποι ενίσχυσης του οργανισμού, όπως αυτοί δημοσιεύονται από σχετικούς επιστήμονες. Οι τρόποι αυτοί, οι οποίοι συχνά προτείνονται από αξιόλογους επιστήμονες ως τρόποι άμβλυνσης των επιπτώσεων της δηλητηρίασης από συγκεκριμένα σκευάσματα, ενδέχεται να έχουν γενικότερες θετικές επιπτώσεις για τον άνθρωπο υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι υπάρχει εξατομικευμένη παρακολούθηση από κάποιον ειδικό αλλά σε κάθε περίπτωση όχι από τηλε-ειδικό.

Α. Ας εξετάσουμε πρώτα την πρόταση του Ανδρέα Ράλλη, έγκριτου μοριακού βιολόγου. Ο Ανδρέας Ράλλης στο βιβλίο του “Θεραπείες για την ανακούφιση των τοξικών και παθολογικών επιδράσεων του πειραματικού «Εμβολίου» Covid-1” προτείνει πέντε βήματα για την απομάκρυνση του οξειδίου του γραφενίου από τον οργανισμό, τα οποία έχει συνοψίσει η διατροφολόγος και ειδικός αποτοξίνωσης Diane Kazer.

  1. Κατάποση τροφίμων και συμπληρωμάτων ως υγιεινή διατροφή, τα οποία είναι σε θέση να συνδεθούν με το οξείδιο του γραφενίου όπως οι ζεόλιθοι, ο ενεργός άνθρακας και το φουλβικό οξύ.
  2. Αποικοδομήστε τα σύμπλοκα οξειδίου του γραφενίου για να προετοιμάσετε το σώμα για απέκκριση. Ενώσεις που ενισχύουν τα επίπεδα γλουταθειόνης όπως η Νακετυλοκυστεΐνη (NAC), ψευδάργυρος και αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη C και η κουερσετίνη διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία.
  3. Διατηρήστε τη βέλτιστη πεπτική και εντερική λειτουργία για την κάθαρση των συμπλεγμάτων τοξινών. Τα προβιοτικά, τα ζυμωμένα τρόφιμα και τα υγιή λίπη είναι απαραίτητα σε μια δίαιτα ως μέρος αυτής της διαδικασίας.
  4. Αποκλείστε την είσοδο τοξικών νανοσωματιδίων στο κύτταρο, για να διατηρήσετε την κυτταρική ακεραιότητα και την ακεραιότητα του DNA – οι παράγοντες που βοηθούν σε αυτή τη διαδικασία περιλαμβάνουν ψευδάργυρο, κουερσετίνη και τσάγια (βελόνα πεύκου, πικραλίδα, Illicium verum και μάραθο).
  5. Ενισχύστε την ανοσία μέσω της έκθεσης σε βιταμίνη D, βιταμίνη C και ψευδάργυρο, καθώς και δημιουργώντας ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα μέσω της κατανάλωσης αλκαλικών φρούτων και λαχανικών, ειδικά εκχυλίσματος φύλλων ελιάς (πλούσιο σε βιταμίνη C, ψευδάργυρο, αργινίνη και σελήνιο).

Μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε το βιβλίο του Ανδρέα Ράλλη εδώ.

Β. Η επόμενη πρόταση που θα παρουσιασθεί εδώ προέρχεται από τον Ζώη Μπέχλη, στρατιωτικό ιατρό. Συγκεκριμένα, προτείνει τη λήψη:

1)Βιταμίνης Β3 100-500 mg την ημέρα,

2) Τριμεθυλογλυκίνης (TMG) των 1000 mg, 3-5 γραμμάρια την ημέρα (καλύτερα 3)

3), ΑΛΦΑ λιποϊκό οξύ, οποιαδήποτε ποσότητα μαζί με το γεύμα,

4) Βιταμίνη Β1 των 100 mg μαζί με το λιποϊκό οξύ μία φορά.

Γ. Τέλος το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας προτείνει τα ακόλουθα:

1. Θρεπτικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση των συμπτωμάτων:

  • Βιταμίνη C
  • Βιταμίνη D
  • Ωμέγα 3
  • Κερσετίνη
  • Μελατονίνη
  • Ψευδάργυρος

Όλα αυτά είναι θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, βοηθώντας έτσι το σώμα να αφαιρέσει τις πρωτεΐνες ακίδας.

2. Συνήθη φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των συμπτωμάτων:

  • Ασπιρίνη
  • Αντιισταμινικά
  • Στεροειδή
  • Κολχικίνη
  • Σταθεροποιητές μαστοκυττάρων
  • Ιβερμεκτίνη

3. Εκχυλίσματα φυτών

Ορισμένα φυτικά εκχυλίσματα στη φύση μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην αποτοξίνωση του σώματος, όπως:

  • Αυτοθεραπευτικό εκχύλισμα
  • Εκχύλισμα πευκοβελόνας
  • Εκχύλισμα φύλλων πικραλίδας
  • Rheum emodin

Μερικά από αυτά τα συστατικά, όπως το σικιμικό οξύ που περιέχεται στις πευκοβελόνες, έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορούν να μειώσουν τις οξειδωτικές ελεύθερες ρίζες στο σώμα και να προσφέρουν αποτοξινωτικό αποτέλεσμα.

Τα παραπάνω προτεινόμενα φάρμακα δεν είναι θεραπείες, αλλά μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της ανοσίας του σώματος και στην εξισορρόπηση του ανοσοποιητικού μηχανισμού του οργανισμού, ο οποίος είναι χρήσιμος στη συνολική καταπολέμηση του ιού. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως του αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια από τις προτάσεις των επιστημόνων ή όχι, δεδομένου ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός απαιτείται η προηγούμενη συνεννόηση με ιατρό που εμπιστεύεστε πριν λάβετε οποιοδήποτε συστατικό ή φάρμακο.

Κάποια από τα προτεινόμενα προϊόντα μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ.

Follow on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for brightexplorer is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.